Obrt za proizvodnju dekoracija

Vl. Lora Lukić

Sjedište:

Trga A. Starčevića 10,

31 000 Osijek

Mob: 0958341123

e-mail: [email protected]

e-mail: [email protected]

Image Alt

O nama

Pozdrav! Ja sam Lora Lukić i ovo je moja priča o Loralu i ljubavi prema papiru. Ova divna priča započinje još 2014. godine kada sam odlučila sama napraviti košaru za rublje od papira.Tisuće stranica reklamnih letaka stradalo je u pokušajima da ostvarim svoju ideju i uspjela sam..

Napraviti nešto vlastitim rukama zaista je predivan i zarazan osjećaj, a nova košara probudila je znatiželju. Godinu kasnije skupila sam dovoljno proizvoda i hrabrosti da svoje rukotvorine objavim na društvenim mrežama. Zahvaljujući svim pozitivnim i konstruktivnim komentarima predivnih ljudi koji moje radove prate od samog početka, hobi je iz mjeseca u mjesec postajao sve ozbiljniji, a radovi sve brojniji i kvalitetniji.

 

Dugo sam razmišljala o slijedećem koraku. Napustiti siguran posao i pokreniti vlastiti biznis nije bila nimalo laka odluka,no skupila sam hrabrosti i upustila sam se u svoju poslovnu avanturu kako bih Vam ponudila nešto drugačije, originalno i zanimljivo. Nadam da ćete Loralu kao takav i prepoznati. Ono što Vam Loralu nudi su unikatni i presonalizirani proizvodi.

 

U našoj ponudi možete pronaći razne vrste cvjetnih aranžmana, ručno izrađeni nakit, unikatna pakiranja, te razne dekoracije. Sve proizvode ručno izrađujemo od raznih vrsta papira i materijala prema Vašoj narudžbi.

 

Na pitanje što još mogu napraviti od papira i danas pronalazim nove odgovore svakim novim projektom.